Βιβλίο επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα61
mod_vvisit_counterΧτές28
mod_vvisit_counterΤελευταία Εβδομάδα89
mod_vvisit_counterΠερασμένη Εβδομάδα337
mod_vvisit_counterΤελευταίο Μήνα901
mod_vvisit_counterΠερασμένο Μήνα1299
mod_vvisit_counterΌλες τις μέρες73825

We have: 9 guests online
Το ΙΡ σας: 10.2.32.21
 , 
Today: Οκτ 21, 2019
Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Συγχαρητήρια Επιστολή

Συγχαρητήρια Επιστολή

    Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών του 5ου Γενικού Λυκείου  Μυτιλήνης συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές της  Γ΄ Τάξης  του Σχολείου μας για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2013.

 

   Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη Θετική και Θεωρητική Κατεύθυνση και της τρίτης θέσης στην Τεχνολογική και Θεωρητική επισφραγίζουν τη σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν. Γενικότερα οι υψηλές βαθμολογίες των μαθητών μας σε όλες τις κατευθύνσεις, που έφεραν το 5ο ΓΕΛ Μυτιλήνης στην πρώτη θέση όσον αφορά το Μέσο Όρο γενικού Βαθμού Πρόσβασης μεταξύ των σχολείων του Νομού Λέσβου, μας γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια.

 

   Ευχόμαστε  σ΄ αυτούς  που εκπληρώθηκαν οι στόχοι τους, αλλά και σε κείνους που τα αποτελέσματα της βαθμολογίας τους ήταν κατώτερα των προσδοκιών τους να συνεχίσουν δημιουργικά, με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους. Ελπίζουμε ότι  οι αρχές που έχουν αποκομίσει από τις οικογένειές τους αλλά και  από το σχολείο μας θα αποτελούν πάντα πολύτιμο εφόδιο στη ζωή που ανοίγεται μπροστά τους.