Βιβλίο επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα68
mod_vvisit_counterΧτές121
mod_vvisit_counterΤελευταία Εβδομάδα189
mod_vvisit_counterΠερασμένη Εβδομάδα545
mod_vvisit_counterΤελευταίο Μήνα734
mod_vvisit_counterΠερασμένο Μήνα2075
mod_vvisit_counterΌλες τις μέρες77048

We have: 3 guests online
Το ΙΡ σας: 10.2.34.21
 , 
Today: Δεκ 09, 2019

Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

    Το 1ο Βραβείο έλαβε το 5ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης, στα πλαίσια του Δεύτερου Διαγωνισμού Μαθητικού Εντύπου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Η σχολική εφημερίδα του σχολείου, με τον τίτλο ΕΝΤΥΠΟ-σεις, πρώτευσε στην κατηγορία των Λυκείων Βορείου Αιγαίου.

    Η έκδοση σχολικής εφημερίδας ξεκίνησε στα πλαίσια Πολιτιστικού Προγράμματος και κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, εκδόθηκαν έξι (6) μηνιαία τεύχη με θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων των μαθητών, φλέγοντα κοινωνικά προβλήματα (κάπνισμα, παχυσαρκία, ασφαλές διαδίκτυο), συνεντεύξεις, παραδόσεις και έθιμα του τόπου μας, διαδρομές στη Λέσβο και τον κόσμο, αφιερώματα σε μεγάλες μορφές της εποχής μας αλλά και μουσική, σινεμά, αθλητισμό.

    Η προσπάθεια αγκαλιάστηκε και υποστηρίχτηκε θερμά από τους μαθητές του σχολείου, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για κάθε στάδιο της έκδοσης της εφημερίδας.

   Υπεύθυνοι καθηγητές ήταν η κ. Τζίνη Ευθυμία, φιλόλογος, η κ. Λινάρδου Χρυσούλα, φιλόλογος, ο κ. Σίμου Νικόλαος, μαθηματικός και ο κ. Μουρουγιάννης  Χριστόφορος, πληροφορικός.

    Οι συντελεστές της εφημερίδας ευχαριστούν θερμά την εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ για τη διευκόλυνση που τους παρείχε στην εκτύπωση κάποιων τευχών  των ΕΝΤΥΠΟ-σεων.

 

Η Διευθύντρια

 

Βαμβακίτου Σταυρούλα